avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Cea mai buna animatie
Discuție deschisă în Concursuri active

Cea mai buna animatie

Spune-ne care este pentru tine cea mai buna animatie (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

In aceasta saptamana poti castiga o invitatie la filmul Wall-Street 2 2010.
Concursul este valabil pana sambata, 02 octombrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 03 octombrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 04 -07 octombrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Cel mai recent răspuns: sorryn , utilizator 11:55, 15 Octombrie 2010
ice age un film de animatie =D>=D>pe care am avut rabdarea sa-l urmaresc cap coada si sa ma si distrez.
M-am amuzat copios cand am vazut Madagascar 1, apoi 2....acum astept cu nerabdare 3 care se pare va fi gata in 2012. Interpretarea personajelor mi s-a parut magnifica si prestatia lui Ben Stiller (voce Alex) a fost formidabila. Poate pentru ca este unul dintre actorii mei preferati :)
L.C
Eu cred ca cel mai bun film de animatie este 1001 Dalmatieni.
Este foarte bine realizat si este redata foarte bine lupta dintre bine si rau.
=D>
Desigur, sunt adevarate capodopere toate productiile Walt Disney.
L.C
Un film de animatie deosebit este si Toy Story 3.Ll-am urmarit acum cateva zile impreuna cu cel mic, in varsta de 9 ani si cu sotia mea. Ne-a impresionat pe toti 3. Acest film are de toate. Nu va scriu mai multe despre el, decat ca ne-a tinut cu sufletul la gura, am ras si (la final, cand Andy, in varsta de 17 ani acum, se desparte de jucaria lui preferata-Woody- jucandu-se pt ultima oara, inainte sa-l "predea" ca pe o "stafeta" urmatorului copil, incernd parca sa se asigure ca aceasta nu va ajunge intr-un sac de jucarii, aruncat si uitat sau si mai rau: la gunoi) am plans la el fara rezerve.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top comedii beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este [b]comedia preferata[/b] (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de[b] Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)