avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru CCC

la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in calcul si bonurile de masa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 27 Septembrie 2010
nu, nu intra in baza de calcul
avocat Cristina Popescu
Eu cred ca intra , avand in vedere ca se impoziteaza ca un venit incepand cu 01.07.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa se iau in considerare la indemnizatia de maternitate? RPDiana RPDiana Buna ziua, Bonurile de masa se iau in considerare la calculul concediului post si prenatal ,precum si la indemnazatia de maternitate pt cei 2 ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de crestere a copilului cris200723 cris200723 Buna ziua. As dori sa stiu daca la calcularea indemnizatiei de crestere copil se iau in considerare si bonurile de masa. Si care este modul exact de calcul al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil LOREEDANA LOREEDANA PENTRU UN SALARIU NET DE 878 LEI CARE ESTE CALCULUL INDEMNIZATIEI PENTRU CRESTEREA COPILULUI? UNDE AJUNG CU CEI 15% TAIATI DE GUVERN? MULTUMESC!! (vezi toată discuția)