avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ridicare auto de pe spatiul verde
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ridicare auto de pe spatiul verde

Buna ziua,
Am sa incerc sa va expun speta in cateva cuvinte:
In spatele blocului nostru exista o parcare neamenajata unde aveam o masina parcata.
In timp ce noi eram in concediu, parcarea a fost amenajata de catre SC RECON SA.
Pentru a putea lucra, aceasta firma a ridicat toate masinile care erau parcate ducandu-le in alta parte. Masina noastra a fost pusa la cativa metri, intr-o zona de spatiu verde. Vineri cand ne intorceam din concediu, suntem sunati de catre un vecin si aflam ca masina noastra a fost ridicata de firma care se ocupa cu ridicari auto in Brasov.
Intrebare: Cum pot contesta acest lucru, in conditiile in care nu eu am parcat neregulamentar ci firma care s-a ocupat de amenajarea parcarii?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:29, 28 Septembrie 2010
Trebuie facuta plangere impotriva procesului-verbal de contraventie in termen de 15 zile ,iar in aparare demonstrati cu inscrisuri, martori situatia care a fost.
sa faceti plangere la judecatorie impotriva procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ridicare masin anybodi anybodi Buna ziua.Am si eu o mica problema. Astazi mi-a fost ridicata masina pentru ca am parcat la mai putin 25 metri de trecerea de pietoni (in zona nu era nici un ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata Boros Boros Buna ziua. In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)
Contestare pv pe motiv de data gresita luciandan luciandan Buna ziua, In data de 30 oct am parcat, in jurul orei 17 masina pe un bulevard din Bucuresti sect6. Dupa aprox o ora, mi-a fost ridicata masina de baietii ... (vezi toată discuția)