avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata necuvenita cheltuieli comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata necuvenita cheltuieli comune

In anul 2009 mai precis luna mai m-am trezit afisata pe lista de plata la bloc cu o suma enorma iar la apa rece erau trecuti 45mc si la apa calda 33,lucru ce m-a exasperat si am facut o cerere catre presedintele asociatiei.Bineinteles ca mi-au spus verbal ca au fost pierderi si eu neavand apometre trebuie sa platesc intreaga suma.Am mers la Primarie si cu ajutorul acestora nu am mai aparut cu nici o restanta pana cum in 2010 luna septembrie cand imi trec iarasi o suma enorma. verbal mi-au spus ca e restanta de anul trecut. mentionez ca imediat mi-am pus apometre anul trecut si ca sant cu plata ultimei luni la zi. ce as putea face in atare situatie?
Cel mai recent răspuns: silvia0152 , utilizator 09:45, 30 Septembrie 2010
Sa reluati reclamatia la primarie. Se pare ca problema dv. devine din acuta, cronica!
Multumesc!Reclamatia atunci nu am facuto in scris.Totul s-a facut verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda/rece , pausal lucianpruna lucianpruna Buna ziua, Stau intr-un apartament in Bucuresti , cu 2 camere, si de 14 luni de zile sunt trecut la pausal, 5 metri apa rece si 4 metri apa calda o persoana. ... (vezi toată discuția)
Ch intretinere incorecte nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa- mi spuneti unde pot depune o reclamatie pt urmatoarea speta 1, in vara trecuta in registram datorii la intretinere motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Verificarea apometrelor este obligatorie? ilina_objopt ilina_objopt m-am mutat cu chirie in decembrie si am acceptat sa platesc intretinerea pe doua luni inainte de a ma muta, in schimbul mobilei din apartament. problema e ca ... (vezi toată discuția)