Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi raspunde cineva?

am un amic care a avut o firma ,a facut imprumut ipotecar si ulterior nu l-a mai putut plati,a trecut firma pe numele altcuiva doar cu active si urmeaza sa piarda locuinta pe care a girat-o la banca.sotia acetuia doreste sa fie imputernicita de cel care este acum administrator pentru a lua un alt imprumut bancar pentru refinantare.ce sanse sunt sa reuseasca?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 20:14, 2 Octombrie 2010
@necunoscutul, cata nerabdare...:)

Depinde de conditiile impuse, pentru obtinerea refinantarii, de catre societatea bancara care va acorda imprumutul.

Informatiile pe care ni le-ati oferit descriu o situatie generala si nu concreta prin urmare nu puteti primi decat tot informatii/sfaturi generale (si nu "sanse"), aici pe forum.

Sper sa va ajute aceasta discutie ce s-a purtat asupra unui subiect asemanator :
www.avocatnet.ro/content/for...
sa inteleg ca solicitati un nou credit in numele aceleeasi societati care a mai obtinut un credit anterior si nu l-a putut achita- slabe sanse, se va verifica societatea, chiar daca este pe numele unei alte persoane; asta nu inseamna ca nu puteti incerca.
avocat Cristina Popescu
Formularea spetei este destul de ambigua, in sensul ca, nu se intelege daca acel credit ipotecar contractat de amicul dvs, a fost angajat pentru a procura un activ pentru societate sau o proprietate personala a administratorului. Reveniti cu detalii pentru a va putea elucida nelamurirea. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de girant steriel steriel buna ziua. vin si eu cu o problema apasatoare. in anul 2008 am ajutat o ruda care are o societate sa ia un imprumut bancar, girand cu niste pamant. acum m-am ... (vezi toată discuția)
Executarea desucheata desucheata [u]sunt mai protejat daca nu mai achit un credit de nevoi personale???[/u] procedura de executare presupune doar poprirea pe salariu in valoare de 30%? am ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)