avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nr provizorii,autoturisme
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nr provizorii,autoturisme

Buna ziua... mi-am luat o masina de dincolo,si intentionam sa o inmatriculez.Am scos de 2 ori numere provizorii,iar acum,recent am auzit ca,in cazul in care nu mai vrei sa o inregistrezi aici,poti sa iti pui numerele straine inapoi,in cazul in care ai asigurare.Este asta o fapta penala,infractiune,sau ceva in genul acestora?Ma intreb cat de adevarata este povestea asta,pt ca cei de aici,de la R.A.R. ,mi-au pus pretul de inmatriculat cat pretul masinii! astept raspunsul dvs..Va multumesc anticipat.
Va mai multumesc si pentru raspunsurile la cealalta problema a mea!O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:14, 9 Ianuarie 2011
pai cum sa-i puneti numerele vechi la loc??
nu vi le-au oprit la politie atunci cand v-au eliberat numerele provizorii??
Cum adica RAR-ul va pus pretul masinii?
La ce pret va referiti?
La taxa de prima inmatriculare?
da,la aceasta ma refeream,
Numerele vechi nu le mai puteti folosi. Este pierderea dv ca v-ati luat o masina second hand. Nu cred ca o puteti inmatricula daca nu platiti taxele acelea mari de prima inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism cristian A. cristian A. Buna ziua ! Un autoturism second-hand adus in Romania in 2010 care are RAR-ul efectuat in septembrie 2010 mai poate fi inmatriculat in Romania cu vechea taxa? ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturismn pe alt nume decat cel din contract sigada sigada Am achizitionat o masina second-hand din germania, iar contractul de vanzare-cumparare este pe numele meu insa am vrea sa facem inmatricularea pe numele ... (vezi toată discuția)