avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Video chat-ul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Video chat-ul

Vreau sa deschid un video chat, dar inainte de toate doresc sa stiu daca aceasta activitate este legala si cum se procedeaza ca un studio sa functioneze legal, cum declar si cum platesc impozitele?Cu ce baza legala vor lucra fetele, pot sa le fac contract de prestari servicii si cum isi platesc acestea impozitele?
Punctul de lucru poate functiona intr-un apartament?
Ce implica aceasta activitate, care sunt lucrurile cele mai importante pe care ar trebui sa le cunosc?

Alte discuții în legătură

Video chat-ul tatiananae81 tatiananae81 Vreau sa deschid un video chat, dar inainte de toate doresc sa stiu daca aceasta activitate este legala si cum se procedeaza ca un studio sa functioneze legal, ... (vezi toată discuția)
Care ar pute fi consecintele deschiderii unui studio video chat fara a-l declara ggorila ggorila Buna, Vreau sa deschid un studio de video chat in Romania. Nu stiu exact ce inseamna asta asa ca primele luni doresc sa lucrez \\"la negru\\". In sensul ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)