avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Care ar pute fi consecintele deschiderii unui studio ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Care ar pute fi consecintele deschiderii unui studio video chat fara a-l declara

Buna,

Vreau sa deschid un studio de video chat in Romania. Nu stiu exact ce inseamna asta asa ca primele luni doresc sa lucrez "la negru". In sensul ca nu declar la finante acest studio si eventualii bani castigati, iar fetele ar lucra fara contract.

Doresc sa stiu care ar fi consecintele in cazul in care sunt prins.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Video chat-ul tatiananae81 tatiananae81 Vreau sa deschid un video chat, dar inainte de toate doresc sa stiu daca aceasta activitate este legala si cum se procedeaza ca un studio sa functioneze legal, ... (vezi toată discuția)
Video chat-ul tatiananae81 tatiananae81 Vreau sa deschid un video chat, dar inainte de toate doresc sa stiu daca aceasta activitate este legala si cum se procedeaza ca un studio sa functioneze legal, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma de video chat Alexprv Alexprv Mai exact firma de video chat colaboreaza cu un site din America . Exista un contract (agreement) intre ownerul studioului si siteul respectiv . Siteul doar ... (vezi toată discuția)