avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit AUTO la primarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit AUTO la primarie

Buna ziua, am o intrebare si nu stiu daca aici este locul corect unde ar trebui sa o postez, dar incerc. La sfarsitul anului trecut, sora mea, in posesia unui autoturism mi-a vandut autoturismul mie cu act de vanzare cumparare , care, la randul meu, din cauza ca acesta prezenta un defect , l-am dat mai departe la schimb cu alta masina la o persoana din Bistrita Nasaud ( eu sunt din Bacau ). problema care este, zilele trecute, mi-a venit acasa o instiintare cum ca am de platit impozitul pe acea masina. Eu am facut schimbul la aprox 2 sapt dupa ce sora mea mi-a dat masina, si nu m-am dus s-a o declar la taxe si impozite stiind ca in termen de 30 zile nu conteaza daca nu o declar. Cum se face ca domnii mi-au incarcat-o mie din oficiu? Nu ar fi fost normal sa imi dea o amenda cum ca nu am pus-o pe rol la mine? Am fost cu actul de vanzare cumparare la primarie si cum era unul facut de mana ( fiind iarna au intarziat baietii si au ajuns seara cand nu mai era nici un ghiseu deschis de acte auto ) mi-au zis ca ma pot sterge la f..d cu el pentru ca ei nu lucreaza decat cu acte stampilate. De aceea, m-au pus pe drumuri. Respectivul care mi-a dat masina e plecat in Spania si eu nush cum s arezolvam cu actul. Intrebarea mea este daca acei d ela primarie au procedat corect s ami-o inscrie pe numele meu "din oficiu" ?? si daca nu, cum asa putea sa rezolv mai usor? cum le-as putea da peste nas ?? multumesc anticipat de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: xicsdj , utilizator 17:29, 8 Octombrie 2010
:offtopic:
va rog frumos , editati mesajul pe colo, pe colo ... sa pastram o decenta , ma gandesc
multumesc
hmmm... as incerca, da asta e Romania noastra si raspunsurile care ne sunt date de catre cei care sunt platiti din banii statului, fara s aofensez pe nimeni. Stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto la primarie xicsdj xicsdj Buna ziua, am o intrebare si nu stiu daca aici este locul corect unde ar trebui sa o postez, dar incerc. La sfarsitul anului trecut, sora mea, in posesia unui ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)