Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale schimbare ipoteca

Buna seara!
Stie cineva cam cat ar i taxele notariale in cazul schimbarii ipotecii de pe un imobil pe altul? valoarea ipotecii este de 50000 euro.
multumesc
Cel mai recent răspuns: mickyyy , utilizator 10:54, 11 Ianuarie 2008
nu mai e nevoie...am aflat intre timp...taxele notariale sunt in jur de 1500 ron pentru o valoare a ipotecii de 50000 euro...in caz ca are cineva nevoie de informatia asta
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare -cumparare apartament realest25 realest25 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta urmatoarei probleme: am 1 singur apartament proprietate personala pe care doresc sa il vand. As vrea ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca. onorariu notarial si taxa cf alina_valentina alina_valentina Buna ziua, As dori sa aflu cat este taxa notariala pentru radiere de ipoteca? Se poate efectua radierea de ipotedca si la alt notar decat cel care a ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu facut de un administrator deltady deltady Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui procedat in cazul in care s-a descoperit un furt de circa 12000 ron (echivalentul fondului de rulment si de ... (vezi toată discuția)