avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe 29 noiembrie.vreau sa intreb daca niki atunci nu se va prezenta se va termina divortul sau se va mai da inca un termen????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:06, 12 Octombrie 2010
Trebuie adminsitrate probe, iar dosarul probabil
ca va dura mai multe termene.
Daca nu se prezinta de 3 ori consecutiv, dupa ce a fost legal citat, instanta va va cere sa faceti dovada ca ati publicat un anunt la mica publicitate, cap. citatii, intr-un ziar de tiraj national. Si dupa ce acest demers va fi indeplinit, iar paratul nu se prezinta, se poate desface casatoria.
poi am probe,am martori dar el mia spus ca nu se va prezenta si ca sa stau linistita ca nu pot divorta fara acordul lui.stiu ca este posibil.cate termene poate dura????
ultima varinata nu e obligatorie, atunci cand se pune la dispozitie adresa exacta a paratului. nu va fi nevoie de alte modalitati de citare.
daca se va prezenta si martorul(1 sau 2) si va cere sa fie audiat pe motiv ca data viitoare nu va putea sa se prezinte, atunci se reduce semnificativ durata procesului.
Dvs trebuie sa va admistrati probele si sa dovediti vina paratului
in destramarea relatiilor de casatorie.
Sotul nu e obligat sa vina si nici instanta sa dea termene pana vine el.
Dvs va trebui sa va faceti griji ce probe veti administra.

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura un divort cu minor? madalina07 madalina07 Buna seara. Sunt in divort de 3 luni de zile. Motivele divortului sunt violenta fizica si verbala a sotului,dar din casatoria noastra a rezultat un copil de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor! urgent! florentinaaflorea florentinaaflorea sunt in divort cu a doua mea sotie,cu care am un copil de 5 ani..mentionez ca mai am un copil dintr-o casatorie anterioara caruia ii platesc pensie ... (vezi toată discuția)