avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire

Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde locuiesc eu, dar este al ei. Vreau sa stiu daca beneficiez de ajutor de incalzire, in conditiile in care nu am nici un venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra22 , utilizator 11:25, 10 Noiembrie 2010
Subventia se da celui (celor) care au domiciliu in apartament.
Completati declaratia pe proprie raspundere numai cu dv.
Si eu sunt exact in aceeasi situatie si voi depunde cerere doar in numele meu.Eu de 3 ani fac subventia singura si prima oara mi-a fost refuzata deoarece nu sunt eu propietara apartamentului,de aceea mi-a trebuit o procura de la unul din parinti sau de la amandoi cum ca eu locuiesc in acel apartament si ca pot ridica in numele lor subventia pentru incalzire...ceva de genul...si de atunci am facut in fiecare an procura si am atasat-o la dosar cu cererea facuta doar cu numele meu,adeverinta ca nu am venit,copie dupa buletin si dupa contract..totusi in cerere am trecut la alte venituri o suma de bani...
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
alexandra22, utilizator
In calculul venitului net pe membru de familie intra si alocatia copilului?
Da, dealtfel daca veti primi formularul pentru declaratie, veti vedea acolo tot feluri de venituri care intra in acest calcul al mediei veniturilor din familie.
Ce venituri se trec pentru luna noiembrie, in conditiile in care indemnizatia pentru concediu de crestere a copilului intarzie 2-3 luni? Se trece 0 lei sau se trece indemnizatia ce corespunde lunii noiembrie dar care va fi primita peste 2 luni?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)