Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

Am introdus cerere pe Lg. 85/2006 pentru deschiderea procedurii insolventei.
Voi ce ziceti, mai trebuie conciliere inainte de chemarea in insolventa?
 victoriada 
	    	Utilizator

victoriada 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

am recunoasterea lor expresa de sold conform legii contabilitatii, semnata si stampilata de ei cu borderoul de facturi (a caror plata o cer), atasat si deasemenea semnat si stampilat de ei.
~ final discuție ~
 victoriada	                   

Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007.
S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)
	                    victoriada	                   

Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007.
S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)

fany22	                   

Buna,
Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
	                    fany22	                   

Buna,
Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)

Flavius1984	                   

Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Flavius1984	                   

Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt ... (vezi toată discuția)