avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... STAT IN JUDECATA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

STAT IN JUDECATA

buna, am si eu o intrebare. daca imi iau masina, pot sa dau statul in judecta?voi avea castig de cauza sau o fac degeaba?
multumesc:ban:
Cel mai recent răspuns: stan ioana-diana , utilizator 02:05, 13 Octombrie 2010
Detaliati relatarea...





pana acuma te duceai sa-ti depreciezi masina, dadeai statul in judecta si plateai mai putin inscrierea. acuma se mai poate face asa ceva? daca e euro2 si nu ai abs sau servo........plateai mai putin inscrierea
se mai plateste taxa de poluare, prima inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma judec pentru taxa auto deoarece nu mai dispun de 1000e pentru taxa IdaTuning IdaTuning Buna dimineata in 2008 am achizitionat o masina din germania si anume o honda civic motor 1,3 benzina ,fabricatie 89 masina nu dispune de nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dumitrusimion33 dumitrusimion33 in decembrie 2010 am inmatriculat o masina sh 1587cmc euro2 177gco2/km din 2000 cu clima abs 4airbaguri geamuri si oglinzi electrice la care am platit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata rar Ovidiumtm Ovidiumtm Am o problema daca ma poate sfatui cineva,vreau sa dau in judecata Registru Auto roman,deoarece am achizitionat o masina marca bmw cu norma de poluare Euro2 si ... (vezi toată discuția)