avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare masini

am cumparat o masina din spania cu un credit din banca in 2006 si am platit rata la ea pana in februarie 2009 cand nu am mai reusit sa platesc .banca ma dat in tribunal obtinand un ordin de ridicare a masini dar masina este in franta in acest moment si as vrea sa o inscriu in romania .ma intereseaza daca in momentu de fata in romania poate retine o masina daca aceasta are ordin de retinere in spania ?
mentionez ca este inscrisa in spania .cum pot afla daca este cautata si in romania
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 17 Octombrie 2010
Daca autoritatile spaniole care au dispus ordinul de restrictie desfasoara si finalizeaza procedura legala ,au dreptul sa solicite autoritatilor romane sa indisponibilizeze autoturismul in cauza,care oricum va fi blocat automat in baza de date a RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata b72wbd b72wbd in data de 05.11.2011 am achizionat un AUTO din Romania de la un cetatean roman care la randul lui a cumparat-o de la alt cetatean roman. masina este ... (vezi toată discuția)
Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Masina furata ue inmatriculata rar romania prestaserviceinter prestaserviceinter Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie incredibila - in 2008 am inmatriculat in Romania o masina noua cumparata de la un dealer auto din Germania. In 8 ... (vezi toată discuția)