Saroma Saroma 
	    	Consilier juridic

Saroma Saroma 
	    	Consilier juridic	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari

Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Jupanterul 
	    	Utilizator

Jupanterul 
	    	Utilizator	    

Revin cu observatia mai atenta a relatarii: "mama nu a declarat nici o boala cronica, ceea ce reiese si din fisa medicala".Daca este asa, este acordabila despagubirea.
~ final discuție ~
 Ene Alexandru	                   

In calitate de mostenitor, am instiintat BCR  ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
	                    Ene Alexandru	                   

In calitate de mostenitor, am instiintat BCR  ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)

laslau	                   

Tatal meu care a decedat in urma cu doua luni. Avea rata la o banca si avea si o  polita de asigurare in acelasi timp. Ratele sant pana in 2013 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    laslau	                   

Tatal meu care a decedat in urma cu doua luni. Avea rata la o banca si avea si o  polita de asigurare in acelasi timp. Ratele sant pana in 2013 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

miriam_mir	                   

[b]  
Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala!
Cum se ... (vezi toată discuția)
	                    miriam_mir	                   

[b]  
Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala!
Cum se ... (vezi toată discuția)