avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie caldura pentru studenti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie caldura pentru studenti

Am un fiu care este student la Cluj. Sta in chirie si cei de la asociatie refuza sa ii comunice condtiile necesare pentru a sti daca beneficiaza sau nu de subventie la caldura. Este student la STAT, la zi. Va rog sa imi comunicati care sunt textele de lege in care sunt reglementate normele pentru acordarea subventiei la studenti, de ce acte are nevoie, in conditiile in care este student si singura dovada ce o are este adeverinta de student.
A incercat si la primarie sa se informeze insa si acolo e ceata totala, il tot amana cu informatiile si cred ca va trece termenul de depunere a formularelor. Eventual imi puteti spune si pina la ce data se depun actele?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tmn_oana , utilizator 23:30, 24 Octombrie 2010
Conditia esentiala este ca titularul cererii sa realizeze venit net in luna anterioara cererii pana la 615 lei,sa nu detina autoturism cu capacitate peste 1600cmc,sa nu detina locuinta de vacanta
Ajutorul de caldura are valoare diferita,conditionat de venitul declarat
Atat cererea cat si declaratia se ridica de la serviciul specializat din primarie
Cititi acest material unde sunt scrise toate informatiile care va intereseaza.
Formularele pentru Declaratie le poate lua de la primarie (cel mai sigur) sau de la administrator.
www.avocatnet.ro/content/art...
sunt studenta tot la cluj dar mie cei de la biroul de asistenta sociala(str st o iosif nr 3) nu imi permit sa imi depun dosarul pentru ca ei afirma ca studentii trebuie sa aduca dovezi de la finante privind veniturile parintilor.asta cu toate ca nu este specificat afara pe panou. data inceperii depunerilor este 25 oct. iar administratorul nu are dreptul sa ii refuze fiului dvs acest lucru.oricum la biroul de asistenta socala puteti primi un formular si il completati, iar acolo sunt trecute si toate actele necesare. asta daca doamna de acolo nu ii cere si lui veniturile dvs:(
in legatua cu subventiile:eu stau singura intr-o camera da camin in buzau,care este pe numele parintilor mei.sunt studenta in bucuresti,nu lucrez si nu am venituri.parintii mei nu au nici ei venituri.pot face cerere de acordare a subventiei de gaze in aceste conditii?va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura niculinac niculinac sunt studenta stau in chirie, am contract de chirie inregistrat la finante dar fara viza de flotant, in aceste conditii pot beneficia de subventie la caldura (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura pentru persoane care au centrala termica whiterose12 whiterose12 Buna seara , Am cautat peste tot insa nu gasesc nicaieri o informatie concreta.Daca ati putea sa ma ajutati ,anul acesta ne-am montat centrala termica ...si ... (vezi toată discuția)