Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua!
daca copilul s-a nascut in luna iulie si dosarul pt alocatie a fost depus in septembrie o sa primesc alocatia retroactiv, nu?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:40, 19 Octombrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație DianaPitur DianaPitur Buna ziua,am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine in privința indemnizatiei poate gresesc eu . 1 copil nascut in data 16 iulie 2015 al 2 copil 30 martie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie m3la m3la am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie m3la m3la am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa ... (vezi toată discuția)