avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
daca nu spui la care ai raspuns :-/:(( ( nu degeaba le-am numerotat!!!???) PT cat.......blu
Ultima modificare: Luni, 11 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
da prima oara acesta pare a fi raspunsul ,dar daca stramutarea pt motiv de rudenie sau afinitate apare la judecatorie atunci cererea se depune la tribunal ca instanta ierarhic superioara si deci si tribunalul se poate pronunta asupra unei cereri de stramutare.
tocmai de aceea este corecta varianta =a= hotararea instantei cu privire la stramutare nu este supusa nici unei cai de atac indiferent pe ce motiv este si cine a pronuntat-o ( evident Judecatoriile nu au ocazia sa "prinda" o astfel de cerere)
va doresc noapte buna sau spor la " tura de noapte" ne mai auzim maine
Ultima modificare: Luni, 11 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
Scuze , la grila 3 eu zic ca e a) si b) ; nu poate fi numai a pt ca incheierea prin care se admite sau se respinge cererea de abtinere nu este supusa nici unei cai de atac.
Stimaţi Colegi!
Sunt curios să văd concurenţa.
Azi se vor afişa candidaţii admişi la examenul de admitere în INM din 31 august 2008

Stimaţi Colegi!
Am o modestă rugăminte.
Dacă are cineva grilele date la examenele de licenţă din ultimii ani la Fac. drept Titulescu din Bucureşti şi răspunsurile aferente, vă rog să mi le trimiteţi şi mie; dacă le aveţi, daţi-mi un mesaj privat , vă voi răspunde, apoi vă voi da adresa mea de e - mail.
Vă muţumesc anticipat.:coffee:

Grilă de antrenament:
Este prescriptibilă extinctiv:
a) acţiunea de partaj;
b) acţiunea privind raportul donaţiilor invocată în cadrul unei acţiuni de partaj;
c) acţiunea privind raportul donaţiilor formulată separat.

Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
INM, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)