da prima oara acesta pare a fi raspunsul ,dar daca stramutarea pt motiv de rudenie sau afinitate apare la judecatorie atunci cererea se depune la tribunal ca instanta ierarhic superioara si deci si tribunalul se poate pronunta asupra unei cereri de stramutare.
tocmai de aceea este corecta varianta =a= hotararea instantei cu privire la stramutare nu este supusa nici unei cai de atac indiferent pe ce motiv este si cine a pronuntat-o ( evident Judecatoriile nu au ocazia sa "prinda" o astfel de cerere)
va doresc noapte buna sau spor la " tura de noapte" ne mai auzim maine
Scuze , la grila 3 eu zic ca e a) si b) ; nu poate fi numai a pt ca incheierea prin care se admite sau se respinge cererea de abtinere nu este supusa nici unei cai de atac.
Stimaţi Colegi!
Sunt curios să văd concurenţa.
Azi se vor afişa candidaţii admişi la examenul de admitere în INM din 31 august 2008
Stimaţi Colegi!
Am o modestă rugăminte.
Dacă are cineva grilele date la examenele de licenţă din ultimii ani la Fac. drept Titulescu din Bucureşti şi răspunsurile aferente, vă rog să mi le trimiteţi şi mie; dacă le aveţi, daţi-mi un mesaj privat , vă voi răspunde, apoi vă voi da adresa mea de e - mail.
Vă muţumesc anticipat.:coffee:
Grilă de antrenament:
Este prescriptibilă extinctiv:
a) acţiunea de partaj;
b) acţiunea privind raportul donaţiilor invocată în cadrul unei acţiuni de partaj;
c) acţiunea privind raportul donaţiilor formulată separat.