avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventii caldura 2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventii caldura 2010

Bunica are 90 de ani, si are pensie de urmas 400, teren casa 3000mp. In conditiile in care locuieste singura, poate beneficia de subventie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:59, 25 Octombrie 2010
chestiunea subventii, se pare ca a fost pusa in exclusivitate in carca autoritatilor locale.Teoretic ar trebui sa beneficieze de subventii, insa nu stie nimeni daca efectiv se vor acorda sau nu...;)
Existenta suprafetei mai mare de 1000mp,este prevazuta ca si conditie pentru neacordarea subventiei de caldura
Curte maxim 2000 mp la tara si 1000 mp la oras. Ce depaseste, nu se incadreaza pentru plata ajutorului de incalzire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren in indiviziune energising energising Buna ziua. Parinti mei, in urma cu aproximativ 10 ani a vandut etajul casei si odata cu aceasta a vandut in indiviziune si 1000 mp din teren (total 3000mp), ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire eder eder Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi explicati cateva aspecte legate de problema ajutoarelor pentru incalzire oferite familiilor cu un venit ... (vezi toată discuția)