avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... transfer domeniu internet de la sc in lichidare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

transfer domeniu internet de la sc in lichidare

Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ani. Actualmente aceasta din urma este in lichidare iar eu am nevoie de domeniu, normal. Nu ii mai pot gasi. Mentionez ca intre cele doua SC nu a fost incheiant absolut niciun fel de contract ci totul s-a facut "amical" la acea vreme

Intrebare: cum as putea sa dau de aceasta SC? Fiind in lichidare, o avea lichidator ? Si daca da, cum aflu cine e? Este posibil sa solicite bani? Este obligat sa ma ajute? Sau doar daca vrea el?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:37, 18 Noiembrie 2010
Contactati direct pe cei care au facut inregistrarea domeniului.
Buna ziua,

Daca nu mai stiti pe nimeni din componenta firmei in lichidare, puteti contacta direct si ROTLD (in cazul in care la ei s-a facut inregistrarea) si vedeti ce cale de solutionare vad ei.
Uitati aici o discutie pentru un caz identic cu pasii posibili:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Vanzare domeniu internet la propria firma legal2014 legal2014 Buna ziua, Am achizitionat un domeniu de internet in urma cu cativa ani, pe care intre timp am dezvoltat o afacere. Domeniul este cumparat pe persoana ... (vezi toată discuția)