avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura... bat-o vina!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura... bat-o vina!

Stie cineva care este data pana la care poate fi depus contractul de colaborare ca avocat stagiar, la baroul Buc.? Multumesc anticipat!
Spuneau ca doua luni, nu-mi amintesc dde vreun termen mentionat pe undeva...
Practic, poti sa-l duci si mai tarziu. Tot ei spuneau asta. :D
Intr-unul din documentele pe care le-ai semnat ca sa te inscrii la examen te-ai obligat sa duci contractul in 15 zile de la semnare. dar nu stiu daca verifica cineva... :)
De la semnarea a ce?
A contractului de colaborare.
Multumesc!
As mai avea o intrebare. Daca avocatul definitiv are sediul principal in alt judet si un sediu secundar in Bucuresti, aici desfasurand principala activitate, poate avea stagiari din Baroul Bucuresti?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)