avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura... bat-o vina!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura... bat-o vina!

Stie cineva care este data pana la care poate fi depus contractul de colaborare ca avocat stagiar, la baroul Buc.? Multumesc anticipat!
Mai intai trebuie sa ti se emita decizia de aprobare a colaborarii cu X si inscrierea in tabloul avocatilor. Pe aceasta decizie scrie ca ai 2 saptamani sa te inregistrezi la AFP, iar daca depasesti termenul nu se intampla mare lucru. E mai aiurea daca intri in alt an fiscal, altfel nu.
corect
am nevoie de ajutor !

ca teme de examen pentru definitivat sunt si 2 la care nu ma descurc - respectiv - :
Aplicarea legislaţiei contabile şi fiscale cu privire la profesia de avocat
Jurisdicţia profesională

#-o
va multumesc.

cara1166@clicknet.ro

cara1166 a scris:

am nevoie de ajutor !

ca teme de examen pentru definitivat sunt si 2 la care nu ma descurc - respectiv - :
Aplicarea legislaţiei contabile şi fiscale cu privire la profesia de avocat




Cara dar nu este greu> Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)