avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatricularea unei masini provenita din UE - ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatricularea unei masini provenita din UE - recuperare taxa

doresc sa inmatriculez masina in romania,ce sanse am sa/mi recuperez o parte din bani,masina fiind un euro 3,an fabricatie 2002, ma costa aproximativ 1400 euro numai taxa de poluare. stiind ca aceasta taxa este in contradictie cu normele EUROPENE,doresc sa actionez in judecata statul roman,bineinteles dupa efectuarea inmatricularii.MULTUMESC.
Din ce oras sunteti?
Eu zic sa-i dati drumul . Sunt sanse mari sa va recuperati taxa platita. Dar e de preferat sa va angajati un avocat. . Altfel , e posibil sa nu faceti mare branza.
Oricum , n-aveti alta optiune. Pt a o inmatricula tot trebuie sa platiti taxa.
Taxa care se plateste cu titlu de taxa de poluare poate fi recuperata in cazul in care dosarul celui ce solicita acest lucru este complet si nu lipsesc acte.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
BALS-OLT
Din ce am studiat dimineata am observat ca la Trb.Olt se admit aceste actiuni, iar la C.de Apel Craiova aceste cauze se suspend pe art.244 alin.1 pct.1 c.pr.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare lucalex lucalex Exista sanse de a fi restituita taxa de prima inmatriculare pentru o masina MAZDA 3 noua, EURO 4, daca a fost fabricata in Japonia si nu in UE? Exista practica ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de mediu jorje_gt jorje_gt Buna ziua, Va rog sa imi puteti daca se poate recupera taxa de mediu platita la finante pentru a putea inscrie o masina adusa din germania. Am platit taxa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism fara plata taxe de prima inmatriculare Florin_Cristin Florin_Cristin Buna seara, as dori sa inmatriculez un autoturism adus in tara in data de 24.10.2008. A fost eliberata cartea de identitate pe 21.01.2009 urmand ca ... (vezi toată discuția)