avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparari in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparari in rate

buna ziua.mama a cumparat in 2006 o masina de spalat.pana acum cred k a fost achitata de 2 ori cu tot cu penalizari dobanda etc.dar incontinuare primeste acasa factura cum ca mai are de achitat.am incercat sa vorbim cu cei de la euroline cat mai are de achitat si de ce nu sa achitat pana acum dar ei spun mereu alta suma datorata.nu mai vorbesc despre informatii in plus,nu iti ofera nimic.acum a primit aksa o foaie cum ca dak nu plateste suma restanta o vor executa silit.este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:41, 3 Noiembrie 2010
dar in contract nu se specifica nr de rate? mergeti la magazin si cereti un desfasurator al platilor
Da, din pacate asa este, in Romania, asa cum in alte tarii din lumea nu este o norma care interzica impumuturi cu dovanda desproportionala. Doar in cadrul UE in Anglia, si in Italia, se permite. In Spania este o legea penala care interzice (legea Azcárate). Si cred ca asa trebuie. Trebuie sa ne gandim in o propunerea legislativa prin care se introuca o norma penala cand dovanda este mai mare cu 5 punte (de pilda) la practica bancara obisnuita. Ma gandesc...:sorry:
faceti o cerere scrisa prin care sa fie obligati sa va raspunda cat a platit si cat mai are de achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Penalitati la penalitati marc70 marc70 voi astepta cele 10 zile sa primesc un raspuns de la presedinte dupa care ma voi adresa instantei, ce trebuie sa cer? sa se faca o expertiza? (vezi toată discuția)