buna ziua.mama a cumparat in 2006 o masina de spalat.pana acum cred k a fost achitata de 2 ori cu tot cu penalizari dobanda etc.dar incontinuare primeste acasa factura cum ca mai are de achitat.am incercat sa vorbim cu cei de la euroline cat mai are de achitat si de ce nu sa achitat pana acum dar ei spun mereu alta suma datorata.nu mai vorbesc despre informatii in plus,nu iti ofera nimic.acum a primit aksa o foaie cum ca dak nu plateste suma restanta o vor executa silit.este legal asa ceva?
Da, din pacate asa este, in Romania, asa cum in alte tarii din lumea nu este o norma care interzica impumuturi cu dovanda desproportionala. Doar in cadrul UE in Anglia, si in Italia, se permite. In Spania este o legea penala care interzice (legea Azcárate). Si cred ca asa trebuie. Trebuie sa ne gandim in o propunerea legislativa prin care se introuca o norma penala cand dovanda este mai mare cu 5 punte (de pilda) la practica bancara obisnuita. Ma gandesc...:sorry:
Dosar penal
classicsoul77
Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)