avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu cartile funciare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu cartile funciare

Salutare,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Am decis sa imi contractez un credit pentru nevoi personale cu ipoteca. In momentul in care am facut rost de toate actele necesare, SURPRIZA, pe extrasul CF actualizat apare si fostul C.A.P iar cei de la banca mi-au spus ca in acest caz nu pot sa garantez cu acel imobil. Imobilul este pe numele parintilor iar ei, saracii isi aduc vag aminte ca in momentul intabularii s-a procedat asa pentru a scapa de costurile mari.
Acum nu stiu ce e de facut...reprezentantul bancii mi-a pomenit ceva de legea 18 si ca ar fi trebuit rezolvat in perioada aia totul.
Va multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Laura 86 , utilizator 18:54, 2 Noiembrie 2010
vreti sa spuneti ca in cartea funciara figureaza pe langa parintii dvs si cooperativa agricola de productie ca proprietar?
Da, asa este. Va rog sa ma scuzati daca nu am fost suficient de explicita. Apare casa plus 250 mp avand ca proprietari parintii mei iar restul de teren (adica gradina noastra actuala) apare avand ca proprietar CAP,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf Laura 86 Laura 86 Salutare, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am decis sa imi contractez un credit pentru nevoi personale cu ipoteca. In momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Intabulare gradina legea58/1974 alexx_jmss alexx_jmss Buna, va rog sa ma lamuriti cu privire la intabularea unei gradini care a fost trecuta in propriettatea CAP(cooperativa agricola de productie) in anul 1978. ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)