avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... balcon la etajul 4 ? exista vreo sansa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

balcon la etajul 4 ? exista vreo sansa?

Buna seara.
La etajul 4 am vreo sansa sa obtin autorizatiile pentru construirea unui balcon la sufragerie? Mentionez ca in stanga si in dreaota geamului din sufragerie sunt balcoanele vecinilor iar pe coloana mea nu exista balcon din constructie. Vecinii de langa au cate 2 balcoane iar apartamentele de pe coloana mea nu au nici unul, nu este corect. As putea obtine autorizatiile sa construiesc singura balconul sau trebuie sa construim balcoane pe toata coloana de apartament?
Ce ma puteti sfatui?
Ce autorizatii/acte am nevoie? Daca este posibil, de bani stiti ceva?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:32, 6 Noiembrie 2010
Pentru a va lamuri competent cu eventualele etape de parcurs,se impune sa solicitati oficial serviciului specializat din cadrul prmariei sa analizeze conditiile aparte existente la nivelul aparatmentului dvs
In raport de concluziile serviciului specializat,urmeaza sa desfasurati alte formalitati
De regula,in situatia in care condominiul nu a fost proiectat cu logie/balcon,ulterior nu se acorda avize pentru executat astfel de modificari, cu impact major asupra structurii de rezistenta a imobilului
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape pentru autorizatia de construire! Tobba Tobba Stie cineva care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a obtine o autorizatie de construire, si actele necesare? E vorba despre transformarea unui geam ce da din ... (vezi toată discuția)
Bloc fara balcon claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ati auzit de posibilitatea construirii de balcoane pe o partea a blocului, de la parter pana la ... (vezi toată discuția)
Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)