avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 322
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 322

Am aflat ca ar fi o ordonanta sau hotarare de guvern prin care proiectele depuse pe masura 322 ce au obtinut peste 50 de puncte vor fi preluate spre finantare de catre ministerul d-nei Udrea. Stie cineva?
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 08:07, 8 Noiembrie 2010
nu cred.sunt autoritati de management separate , sunt programe separate-pndr si por. nu am auzit sa se poata transfera proiectele spre finantare de la un program la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect b.mariana b.mariana buna ziua, detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri ... (vezi toată discuția)
Am por: conferinþa de prezentare a raportului anual de implementare regio fonduri-ue fonduri-ue Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului vă invită marţi, 6 ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)