avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli deductibile

buna ziua ,am o intreprindere individuala cu sediul principal pe adresa parintilor mei care au decedat actele de dezbatere a mostenirii si cartea funciara pot fi trecute la cheltuieli deductibile ,va rog da ti mi un link unde pot gasi amortizare scule electrice si cheltuieli deductibile intreprindere individuala! Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 07:59, 8 Noiembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intreprindere individuala laviluca laviluca buna ziua, am o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor. intreprinderea individuala a cumparat terenuri arabile in ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar ii + angajare + adaugare cod caen dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am cateva intrebari referitor la o II si la modificarea activitatii sale: 1) doresc sa deschid o sala de jocuri distractive, nu sunt jocuri ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal cheltuieli utilitati, asigurare, impozite locale, salarii angajati, etc.. LuminitaT LuminitaT Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:O societate cu raspundere limitata, cu o investitie in conservare, care are un grad de neutilizare 90%, restul de 10% ... (vezi toată discuția)