avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Regulament admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Regulament admitere in magistratura

A fost publicata Hot. penului CSM nr. 123/07.02.2008, hotarare ce contine modificarile la examenul cu 5 ani. Interesante...
Cel mai recent răspuns: raurs , utilizator 21:44, 23 Iunie 2008
Unde poate fi gasita si citita aceasta?!

Multumesc anticipaT,
CONS
www.csm1909.ro
REFERITOR LA VECHIMEA DE 5 ANI PT ADMITEREA IN MAGISTRATURA
ACEASTA PERIOADA TREBUIE SA FIE NEINTRERUPTA ?....CACI LA DEPUNEREA DOSARULUI , INTRE ACTELE NECESARE ESTE SI O ''DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE CA NU A AVUT INTRERUPERE IN ACTIVITATE''.
EU ASTA INTELEG? OARE ASA E?
NU SE POATE FACE SI CUMUL DE VECHIMI INAINTE SI DUPA INTRERUPERE?
Vechimea trebuie sa fie neintrerupta, nu se poate cumula. Am avut acum cativa ani o colega care nu a putut depune dosarul pt. ca tocmai venea din maternitate.

P.S.: grila de 70 de intrebari:D
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2008
Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Am si eu o intrebare: daca vreau sa particip la concursul de admitere la INM, tatal meu avand antecedente penale,dar eu fiind sub tutela mamei, mama divortand de el cand aveam eu 5 ani, pot sa particip ???:-/

Alte discuții în legătură

Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu inscrisa in ccj pentru a participa la concursul de admitere in magistratura? annabela annabela Buna dimineata. Sunt consilier juridic la un ONG. Doresc sa aflu daca pentru a participa la examenul de admitere in magistratura acumuland vechime anterioara ... (vezi toată discuția)
Vechime pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Vreau si eu o lamurire. Pentru a putea participa la concursul de admitere in magistratura sunt necesare indeplinirea anumitor conditii, dintre ... (vezi toată discuția)