avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Regulament admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Regulament admitere in magistratura

A fost publicata Hot. penului CSM nr. 123/07.02.2008, hotarare ce contine modificarile la examenul cu 5 ani. Interesante...
Cel mai recent răspuns: raurs , utilizator 21:44, 23 Iunie 2008
Ddaannyy merci de raspuns, m-ai linistit..
Astept si alte pareri; credeti ca as intampina vreo problema daca la momentul inscrierii la examen nu mai am incadrarea de consilier juridic dar indeplinesc conditia de 5 ani vechime neintrerupta in aceasta profesie? ;m-am uitat si pe site-l csm la contestatii dar nu am gasit nici una pe aceasta tema...
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
raurs, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu inscrisa in ccj pentru a participa la concursul de admitere in magistratura? annabela annabela Buna dimineata. Sunt consilier juridic la un ONG. Doresc sa aflu daca pentru a participa la examenul de admitere in magistratura acumuland vechime anterioara ... (vezi toată discuția)
Vechime pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Vreau si eu o lamurire. Pentru a putea participa la concursul de admitere in magistratura sunt necesare indeplinirea anumitor conditii, dintre ... (vezi toată discuția)