Buna ziua!
As avea o intrebare.... sunt o mama a 3 copilasi acu 5 ani aproape 6 eram angajata, dar am ramas gravida cu primul meu copil insa firma a dat faliment cand aveam 7 luni si ultimile 2 luni de sarcina am contribuit singura la casa de pensii pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului. de acum 5 ani si pana luna trecuta am beneficiat de indemnizatie pentru ca am avut copii unul dupa altul in 5 ani am facut 3 copii.
intrebarea mea este : pot beneficia de somaj ?
Daca v-a incetat contractul de munca ca urmare a desfiintarii postului atunci cand firma a dat faliment puteti merge la agentia de somaj cu carnetul de munca.
Numai ca ei va vor solicita adeverinta cu stagiul de cotizare pe ultimele 12 luni lucrate (de dinainte de a intra in indemnizatiile de crestere copil) care se elibereaza de ultimul angajator (sau de angajatorii la care ati lucrat in ultimele 24 de luni dinaintea nasterii primului copil)
Buna ziua
AlexandraLarisa
As avea o intrebare. Sunt angajata din data de 18 Ianuarie, si sunt gravida in aproape 6 luni. Pot beneficia de indemnizatie? Precizez ca nu am mai lucrat cu ... (vezi toată discuția)