Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare bunuri materiale

buna ziua,va rog sa ma ajutatti in solutionarea urmatoarei probleme:timp de 1 an de zile am locuit cu un barbat,in apartamentul lui,urma sa ne casatorim.Am ramas insarcinata si de 2 luni m-a parasit.A schimbat yala de la intrare(intr-o zi cand eram la servici,nu banuiam absolut nimic,n-am apucat sa-mi iau lucrurile,sa ma mut de-acolo),refuza orice comunicare,atat el cat si familia lui.I-am transmis,de mai multe ori,ca nu doresc de la el decat sa-mi iau lucrurile care-mi apartin,e vorba de toate hainele mele,bijuterii si alte bunuri electro-casnice pe care le-am dus acolo.Va rog din suflet sa-mi spuneti daca legal exista o solutie in acest caz.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:59, 12 Noiembrie 2010
Din punct de vedere legal este mai greu nu stiu daca puteti face dovada faptul ca ati locuit acolo sau ca bunurile va apartin .Incercati cu o plangere la Politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile chiriasului si ordonanta presedintiala 581 c.pr.civ simona_bal simona_bal locuiesc in chirie (de 7 ani in acelasi apartament), iar in perioada sarbatorilor , in timp ce nu se afla nimeni acasa proprietarul apartamentului , fara a ma ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)
Blocare acces in proprietate comuna Maria_B Maria_B buna ziua, doresc sa stiu care sunt drepturile si caile legale ptr a avea acces in apartamentul proprietate comuna?! care sunt pasii de urmat? mi s-a blocat ... (vezi toată discuția)