avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZITATRE PE NORME DE VENIT
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZITATRE PE NORME DE VENIT

Va rog ajutati-ma cu un raspuns!
In 2009 am mers la finante si am solicitat un certificat fiscal pentru a putea obtine subventia pe hectar aferenta legumelor cultivate in 2008. Mentionez ca in anul 2008 nu am reusit sa obtin nici un venit din cultivartea acestui teren, ba chiar am avut pierdere, dar nu am stiut ca trebuie sa depun o declaratie de venit si sa optez pentru impunerea in sistem real.
In 29.10.2010 am primit de la finante o adresa prin care ne invita sa declaram venitul pe anul 2009 , ca doar in 2009 am solicitat certificatul ceea ce este incorect pentru ca in 2009 am cultivat cereale pentru consum propriu.
in acea adresa scrie ca daca nu declaram in 15 zile ne impune din oficiu si la legume in sistem irigat impozitul pe ha este de 3600 lei.
cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren aiurelul36 aiurelul36 buna In urma decesului socrilor mei printre altele am ramas si cu 3 hectare de teten arabil, de la stirile TV am aflat ca de anul acesta se pune impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru agricultori felisana felisana Am o nelamurire referitor la Og8/2013, ce presupune impozitarea veniturilor obtinute, spre exemplu, din cultivarea de cereale pe o suprafata ce depaseste 2 Ha. ... (vezi toată discuția)
Impozit agricultura iancu123 iancu123 care este actul normativ care reglementeaza impozitul forfetar in agricultura, si cum se calculeaza, acesta? (vezi toată discuția)