avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice imputernicire
Discuție deschisă în Achiziţii publice

imputernicire

La licitatie se prezinta societatea X . La registrul comertului apar ca si asociati y si z. Toate actele cerute de catre autoritatea contractanta sunt semnate de catre o persoana A care spune ca este director al sociatatii si prezinta in acest sens o imputernicire care suna cam asa"sociatatea x imputerniceste pe dl A in calitate de director, sa semneze bla bla bla toate actele cerute in fisa de date a achizitiei". Si semneaza director A pe care pune stampila societatii. Deci A se imputerniceste pe el insusi ...Imputernicirea nu e valabila din punctul meu de vedere. Dar intrebarea este el este descalificat sau in perioada de clarificari i se mai poate cere o noua imputernicire semnata de catre asociatii societatii sau de consiliul de administratie???
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 13:33, 16 Noiembrie 2010
Imputernicitul este cumva administrator al societatii?De obicei cand se procedeaza la asemnea operatiuni se hotaraste de comun acord cu ceilalti asociati .Personal cred ca ar trebui sa -i solicitati sa fie imputernicit de consiliul de administratie.
Si eu consider ca ar fi corect sa-i solicitati sa prezinte o imputernicire semnata de administratorul societatii/ sa faca dovada ca (prin fisa postului/hotarare AGA) are dreptul sa semneze astfel de doc. si sa angajeze societatea in relatii comerciale.
ii mai pot cere acest lucru acum ? pt ca a semnat deja toate actele ....deci imputernicirea va fi ulterioara semnarii acestora ...
Multumesc mult pt ajutor oricum.
Ii puteti cere clarificari, in baza Art. 201 din OUG 34/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea contractul bilateral channel channel Stie cineva ce valabilitatea poate avea un contract bilateral intre doua societati, una reprezentata prin domnul X si cealalta prin domnul Y? In loc de ... (vezi toată discuția)
Persoane imputernicite sa hajnyci hajnyci Buna ziua, In certificatul constatator emis de ORC apare la persoane imputernicite: 1. X, calitate: director general unic, functie: director general 2. ... (vezi toată discuția)
Asociati srl in litigiu la tribunal & mandatul administratorului expirat pe durata procesului diana_2012 diana_2012 Un SRL are trei asociati X, Y si Z (care era si administratorul sociatatii). X unul dintre asociatii SRL-ului a intentat proces celorlalti doi asociati dorind ... (vezi toată discuția)