avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general o firma cu 2 puncte de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

o firma cu 2 puncte de lucru

Buna ziua,
Este vorba de o firma cu doua puncte de lucru. La sfirsitul lunii oct unul din cele 2 puncte de lucru are stoc de marfa negativ. Intrebarea mea este daca se poate emite o factura....sau se poate transfera marfa doar cu aviz....Factic acest transfer a fost facut...altfel acel punct de lucru nu avea ce vinde... Acum cum se poate regla acest lucru din punct de vedere contabil???
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:23, 14 Noiembrie 2010
Deci sa inteleg ca nu s-a inregistrat avizul cu marfa adusa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura catre primarie gabriolet gabriolet Buna ziua! Am emis astazi o factura catre o primarie. Banii mi-i vireaza pana miercurea viitoare( 28.07). Eu marfa o livrez in termen de10 zile ( 8.08) dupa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate lisandraa lisandraa buna ziua am o mare problema legata de contabilitate detin un plafar in constanta si am stocul mare ,cum as putea sa reglez aceasta situatie si plus de asta ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)