avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... administrator firma sau licenta audit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

administrator firma sau licenta audit

un administrator de firma poate avea licenta de audit si poate presta servicii in acest domeniu , firma la care e administrator avand obiectul de activitate in alt domeniu? adica poate fi si pfa?
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 08:45, 16 Noiembrie 2010
Pentru activitatile de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal se poate desfasura doar codurile din aceasta clasa si doar cu avizul prealabil al CECCAR sau CAFR, exclude posibilitatea de a desfasura si alte activitati.
Auditorul este persoana membra a Camerei Auditorilor Financiari. Ea poate profesa liber pe piata acestor servicii, daca are calitatea de auditor financiar activ. In acelasi timp, aceasta persoana poate fi administrator in alta firma, cu conditia ca pentru acea firma sa isi exercite doar calitatea de administrator, nu si pe cea de auditor.

Baza legala: O.U.G. 75/1999
gasiti aici modalitati de desfasurare a profesiei de auditor financiar - ORDONANTA DE URGENTA Nr. 75/1999 republicată, Emitent : Guvernul Romaniei
Publicat in Monitorul Oficial din 22 August 2003 PRIVIND ACTIVITATEA DE AUDIT FINANCIAR


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audit finaciar contabil baldovin_trandafira baldovin_trandafira Am fetita care a terminat CONTABILITATEA SI AUDITUL AFACERILOR LA Universitatea Ovidius din Constanta in iulie 2015 si as vrea sa stiu: 1 - Ca sa poata deveni ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru audit financiar alin-m alin-m Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca \"nu se aplica acelor activitati ... (vezi toată discuția)
Exercitarea a doua profesii liberale Zorraide Zorraide Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc raspuns la urmatoarea situatie. Daca doresc sa obtin venituri din doua sau chiar trei profesii liberale in ... (vezi toată discuția)