Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna seara! Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa si nu mi s-a mai platit ultimul salariu. Ni s-a spus sa facem o sesizare la itm. Am lucrat la galati, dar adresa mea din buletin este din braila, unde trebuie sa las sesizarea
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 19:39, 15 Noiembrie 2010
buna seara, interesati-va de numarul dosarului de insolventa , luati legatura cu persoana care a fost numita de instanta pentru a gestiona dosarul si formulati o cerere de inscriere la masa credala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala dan.parnavel dan.parnavel buna ziua. am incheiat activitatea la o SC, si nu mi s-a mai platit salariul pe ultima luna de lucru si nici concediul pe anul in curs. mentionez ca am in ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa ioana2525 ioana2525 Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat bani de la ei. Cum procedez? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)