avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cat dureaza procesul de lichidare in caz de insolventa?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cat dureaza procesul de lichidare in caz de insolventa?

Buna!Am depus actele la tribunal pt procedura de insolventa simplificata in nov 2009 si inca nu a inceput procesul.Lichidatorul nu mi a zis data procesului;tin sa va spun xca i am dat toate actele care mi le cerut.Va rog,daca va permite timpul sa spuneti in mare in ce consta procesul de insolventa,cat dureaza..etc.Ce se intampla cu datoriile de la stat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina marian , utilizator 19:42, 16 Noiembrie 2010
Buna seara .
Nu se poate de un an sa nu se miste ceva cu dosarul dvs.Pana acum trebuia sa primiti o comunicare,ceva .
Mergeti la tribunal si interesati-va de dosar .
Marius Bote .
Cererea debitorului se judeca in 5 zile ... deci e ceva necurat la mijloc
Intrebati lichidatorul daca a depus cererea dvs la tribunal ?
Multumesc pt raspuns!
Nu am primit nimic de la tribunal.NIci macar o informare.Am gasit dosarul si se pare ca s a tot amanat procesul din diferite motive.
Daca sunt in somaj si lichidatorul va dispune sa platesc lipsa din gestiune care e inregistrata in balanta cum se va proceda.nu am nici un bun pe numele meu.ce se intampla cu creantele de la DGFP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent despre faliment neli 2010 neli 2010 in urma unei proceduri de insolventa , lichidatorul judiciar a cerut declasarea procedurii de faliment in forma simplificata. avand in vedere faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Faliment suspendat leopold2010 leopold2010 buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)
Ce trebe sa fac ca sa pun firma in faliment pitonul2010 pitonul2010 am o firma de calculatoare si de internet si dupa cum se stie in romania nu merge nimica bine vreau sa o inchid dar problema cea mai mare este ca am datori de ... (vezi toată discuția)