avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nedepunere declaratie 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nedepunere declaratie 010

Buna ziua,

De curand am fost angajata ca economist responsabil pentru 2 puncte de lucru ale unei societati, puncte de lucru ce apartin de sector 1 si respectiv sector 3. Am fost la administratiile finantelor publice ale celor doua sectoare sa vad daca totul este in regula cu declaratiile si la ambele centre mi s-a supus ca nu a fost depusa nici o declaratie 010 la modificarea vectorului fiscal (adica in 2007 si 2008). Restul declaratiilor sunt depuse iar sumele achitate la zi. Ce pot sa fac pentru a rezolva problema? Stiam ca depunerea declaratiei 010 intra in responsabilitatea societatii-mama...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:42, 9 Decembrie 2010
verificati la socitatea -mama,daca nu sunt depuse..le faceti si depuneti..poate cu vorba buna scapati de amenda..:D
Am verificat. Sunt depuse. Nu stiu ce s-a intamplat. Imi iau inima-n dinti si ma duc iarasi la circa financiara sa mai tipe inca odata functionara la mine. Poate rezolv ceva. :( :((
Multumesc foarte mult de raspuns.
Luati cu Dvs. declaratiile originale. Intocmiti si o adresa catre A.F.P. cu explicatiile necesare ,la care sa anexati copiiile acestora in cazul in care raspunsul lor este acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere din oficiu tva jade_0923 jade_0923 Buna seara, Nu caut o solutie, ci doar va impartasesc o experienta neplacuta. Inaintea sarbatorile de iarna, primesc un telefon de la un prieten si imi ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
100 si 300 Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am citit la avocatnet un termen de depunere a decl. 100 si 300 ca fiind 25 august. Detin un SRL fera activitate inca de la infiintare, iar pana in ... (vezi toată discuția)