Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Pute-ti sa-mi spuneti si mie cun va modifiva ordonanta de cuvern privind salarizarea pe 2011 indemnizatia de crestere a copilulu.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:28, 18 Noiembrie 2010
Indemnizatia nu a fost deocamdata luata in discutie pt modificare. Legea salarizarii se aplica doar din 2012.
CCC pana la 2 ani si indemnizatia aferenta sunt reglementate de OUG 148/2005, nu de o lege a salarizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 85% floribudala floribudala Am intrat in CCC incepand cu 1 septembrie 2012 #-o; mai am vreo sansa sa beneficiez si eu de marirea indemnizatiei de la 75 la 85%? (vezi toată discuția)
Acordarea sumei de 600 de ron pentru al doilea copil in ccc miruna_ion miruna_ion Buna ziua, am citit la dumneavoastra pe site un articol http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_30528/avocatnet.html#axzz2IEvWQAeu in care se zice ca ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)