avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... help! Cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

help! Cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)?

va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. dosarului si curtea de apel bucuresti unde se judeca procesul.eu sunt partea vatamata in cauza . am fost nevoit sa-mi domiciliul si nu am mai primit raspunsul instantei si as dori sa vad ce hotarare s-a dat! va multumesc si sper sa ma ajutati cu o informatie cat de mica.
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 19:57, 18 Noiembrie 2010
Incercati pe portalul instantelor de judecata, si dati cautare dupa partile din proces .
daca stiti numarul dosarului puteti intra pe portalul instantelor de judecata.
ati putea sa mergeti si la instanta si sa va interesati de stadiul procesului.
google-portal-bucuresti-c.ap. Bucuresti-dreapta scrie dosar-bagi nr. dosar si vei vedea
mss frumos incerc akm sa accesez!!!
Din cate stiu pe portalul instantelor de judecata nu sunt puse dosare mai vechi de 2003... dar poate ma insel:) Mai bine dati o fuga la curtea de apel si intrebati la arhiva penala. Sigur acolo il gasiti.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac mitoiu mitoiu Buna seara, Va consult intro problema : Pentru o cerere de ridicare a unor restrictii de circulatie in strainatate, instituita de DNA, cate cai de atac sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda penala din 2007 .... ContSters167964 ContSters167964 A fost completat dosaru pentru detinere in vederea consumului de 1 gram marijuana,cu datele de pe buletin,separat s-a mai cerut o adresa alternativa , nu am ... (vezi toată discuția)