avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce inseamna sa fii citat in instanta in calitate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce inseamna sa fii citat in instanta in calitate martor, pentru fond - plangere contraventionala?

ce inseamna sa fii chemat in instanta ca si martor pentru Fond- plangere contraventionala?
Cel mai recent răspuns: tarantino , utilizator 18:46, 18 Noiembrie 2011
Adica dvs sunteti chemat in fata instantei care v-a citat ptr a depune marturie intr-un proces care se judeca in prima instanta , avand ca obiect plangere impotriva unui proces verbal de contraventie .
Ca martor aveti obligatia de a va prezenta in fata instantei la data stabilita .
Inseamna ca ati fost mentionat ca si martor in cadrul unui PV de constatare contraventie
Va revine obligatia sa va prezentati la termen si sa precizati aspectele de care aveti cunostiinta
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
Multumesc mult .
Stimati domni,

Am facut ingrozitoarea, teribila gresala sa semnez unui politist un PV, pe motiv ca un dobitoc nu vroia sa-i semneze aluia documentul cu amenda. Politistul ma oprise in trafic de pe partea dreapta ... :):):) Imi facea cu mana ca autostopistii, fara sepcuta in cap era, cu vreo 3 nasturi desfacuti la manta si fara maieu fluorescent, ca era noapte afara ... Arata asa ..., ca dupa fecioreasca la un birt. In prima faza am crezut ca patise ceva. Opresc si ma intreaba daca nu ma duc cu el sediu (cca. 100 m), ca-i acolo unu care nu vrea sa semneze. Nefiind grabit si cu alte trebuie m-a pus draku sa ma duc. Intradevar ala nu vroia sa dea cu subsemnatul. OK ... dau cu pixu pe hartie si plec.

Toate bune ... pana intr-o zi, dupa cateva luni, primesc in posta o citatie: FOND - plangere contraventionala. Las sa treaca termneul si nu ma duc. Dupa 2 luni vine a doua ... Injurand de toti dracii ... zic bai frate ii groasa cu ala ... Ma duc la proces si depun marturie cu tot ce s-a intamplat: "Mergeam pe sosea, cand un autostopist, care mai de aproape parea totusi politist, ma condus la sediu, unde cetateanul nu vroia sa semneze. Am confirmat si eu prin semnatura ca respectivul se opune. Nu-l cunosc, nu stiu despre ce este vorba in respectivul caz. Atat am de declarat" ... Respectele mele doamna presedinte, am semnat marturia si la revedere. Totusi in timp ce marturiseam, ala tot urla ca eu sunt pretenar cu politzaiul. Nu i-am dat atentie, cred ca nici doamna presedinte.

Bun ... astazi, cand vin acasa, ma trezesc cu o noua citatie in acelasi caz si de aici vreau sa ma intreb pe dvs. stimati domni ... CU ASTA CE MAI ESTE??? Va spun sincer ... mor de curiozitate ce-o facut ala ... nici macar asta nu stiu. Nici din sediul de politie si nici de la tribunal n-am putut sa-mi seama ce-a facut ala. Ce mai vor de la mine si daca nu ma duc, ce patesc?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
tarantino, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui proces-verbal de contraventie dariedanut dariedanut Dacă un agent din cadrul Poliției Locale a completat o dispoziție de blocare a roții unui autoturism și un proces-verbal de ... (vezi toată discuția)
Accident SorinF SorinF Buna seara, a-si avea si eu o intrebare.... In urma unui accident, in PV, faptuitorul poate avea si calitate de martor? Mai exact, cineva nu mi-a acordat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala axxell_8x axxell_8x In primul rand buna ziua, Hristos a Inviat! Sa incep cu inceputul,si spre sa ma ajute cineva. In ziua de 2.04 , am oprit cu masina undeva pe centrul ... (vezi toată discuția)