avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa okazii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa okazii

Buna ziua ! Daca a-m dat "teapa" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ?:|

PS : transferul s-a facut prin Posta /ramburs

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 17:21, 14 Martie 2011
Sigur, daca persoana respectiva depune plangere impotriva dvs., pentru inselaciune, puteti s-o patiti.Nu mai faceti asa ceva.
Pai eu aveam la vanzare o pereche de adidasi Nike si totusi i-am trimi o pereche de adidasi dar de bazar . Tocmai acum urmaream mai multe subiecte de genul asta si unii avocati , consilieri spuneau ca nu are ce s-a faca deoarece eu i-am trimis o pereche de adidasi chiar daca nu sunt cei care ii aveam la vanzare . :| Este adevarat ?

Multumesc ! :|
eu in locul persoanei pacalite v-as face imediat plangere la politie pt inselaciune.
UN alt ''tzepuit'' :(
In urma cu 4 zile am vandut pe acest site okazii, telefonul proprietate personala din cluj, catre un utilizator din constanta . Acesta m-a contactat, am stabilit pretul 850 lei urmand ca plata sa fie facuta prin transfer bancar din cotul lui in contul meu. A urmat schimbu de date intre noi pentru curierat. Mi-a dat adresa lui, eu am pus coletul cu telefonul la curier, el mi-a confirmat viramentul bancar printr-un "printscreen". Stiind ca acesta dureaza 24 de ore pana la intrarea banilor in contul meu, coletul a ajuns la destinatie in constanta, dar bani nu au ajuns inca in cont.
a 3 zi tot imi promitea ca se duce la banca sa rezolve sa vada ce se intampla ...
Am fost si eu la banca si din pacate nu s-a facut nici un transfer. Acasa mi-am dat seama ca dovada cu "printscreen" a fost editata cu date false ...
Azi l-am sunat dinou si imi spune ca e la munte cu prieteni si nu are timp sa mearga la banca, ca urmare ca isi bate joc de mine, are telefonul, eu nu am bani.
Ce pot sa fac si cui sa ma adresez, carui oficiu de politie sau parchetului, si din ce localitate, a mea, cluj, sau constanta, acolo unde a ridicat acest baiat coletul .
Va multumesc.
ce ai patit?

Alte discuții în legătură

Teapa pe facebook rares.ilut@yahoo.ro rares.ilut@yahoo.ro Buna seara! Azi mi s-a propus un schimb care consta in o pereche de adidasi + 450RON in schimbul altei perechi de adidasi. I-am trimis banii prin contul ... (vezi toată discuția)
A fost refuzat coletul si curierul imi cere sa platesc taxele, pentru ca nu am pus in pachet ce trebuia. dubstep dubstep Buna ziua ! Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ) , trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis o alta pereche , ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)