avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa okazii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa okazii

Buna ziua ! Daca a-m dat "teapa" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ?:|

PS : transferul s-a facut prin Posta /ramburs

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 17:21, 14 Martie 2011
@andreyanis depune o plangere pentru inselaciune la orice sectie de politie din Cluj. Mai departe se vor ocupa ei de formalitati.

sa le furnizezi toate informatiile pe care le ai. nume, adresa, numar de telefon, id okazii, print screen-uri, printeaza mailurile sau discutiile. tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe facebook rares.ilut@yahoo.ro rares.ilut@yahoo.ro Buna seara! Azi mi s-a propus un schimb care consta in o pereche de adidasi + 450RON in schimbul altei perechi de adidasi. I-am trimis banii prin contul ... (vezi toată discuția)
A fost refuzat coletul si curierul imi cere sa platesc taxele, pentru ca nu am pus in pachet ce trebuia. dubstep dubstep Buna ziua ! Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ) , trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis o alta pereche , ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)