avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
cu ratingu' nu stiu unde sa te uiti #-o, e ceva legat de cat din profil avem completat, cate mesaje, cate recomandari .....
ok.... multumesc, elis!
Si mie mi s-ar parea util sa fie postate de catre admin criteriile de stabilire a rating-ului.
Cred ca majoritatea celor de pe forum nu le cunosc.
A fost pe unde va un topic dar nu-l mai gasesc.
Buna dimineata,

Mai multe detalii despre indicele Avocatnet.ro puteti citi la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art... /

Iata partea cea mai interesanta din explicatia respectiva:

Cum se calculeaza Rating-ul Avocatnet.ro?

Algoritm-ul de calcul are la baza informatii privind recomandarile primite de un consultant, activitatea acestuia in Forum, numarul de cereri de consultanta pe care le-a atras prin prezentarea profilului sau si a cunostintelor exemplificate in discutiile cu ceilalti membri ai comunitatii, gradul de completare al profilului de consultant, precum si frecventa accesarii Avocatnet.ro.

Din ratiuni care tin de nevoia de a crea un clasament care sa nu poata fi manipulat, nu va putem spune in ce procent conteaza fiecare dintre variabilele de mai sus. Singurul lucru pe care vi-l putem spune este acela ca fiecare variabila este importanta, iar ponderea ei in nota finala creste odata cu gradul de implicare a consultantului in comunitatea Avocatnet.ro.

Daca aveti un profil completat pana la cel mai mic detaliu, daca scrieti constant in Forum-ul Avocatnet.ro si daca atrageti cereri de consultanta ca urmare a activitatii dumneavoastra, atunci rating-ul dumneavoastra va fi, cu siguranta, unul extrem de mare.

O zi buna.

Admin
si 10 e rating-ul maxim?

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)