avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme

am 4 cecuri de acest fel din anul 1986 pe care este depusa suma de 5000 lei pe fiecare imi voi mai recupera acesti bani de la stat sau sint pierduti ,daca stie cineva.
Din discursul d_nului Ministru al Finantelor am inteles ca se vor da inapoi incepand cu anul acesta. Suma ar fi in jur de 20000 ron.
multumesc daca stiti cumva si ce trebuie sa fac sau cui trebuie sa ma adresez ,banuiesc ca vor trebui niste acte depuse
Trebuie sa faci o cerere catre CEC în temeiul OUG nr.156/2007 privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C.-S.A. în vederea achiziţionării de autoturisme, prin care soliciti să-ti restituie, cu titlu de despăgubiri băneşti, c/v acestor cecuri.
ACEASTA CERERE ESTE FORMULAR TIPIZAT DE LA CEC SAU SE FACE O CERERE DE MANA PENTRU CA CEI DE LA CECUL DIN TIMISOARA NU STIU NIMIC SAU NU VOR SA SPUNA,SINT MULTE PERSOANE CU CECURI DE ACEST GEN "CECURI CU DOBINDA SI CISTIG IN AUTOTURISME" CEI DE LA CEC -UL MARE DIN TIMISOARA CIND IAM INTREBAT AU SPUS CA SINT BANI PIERDUTI , PT CA SAU LUAT DOBINZI PE ACESTI BANI SI NU MAI AU CE SA IMI DEA ,MIAU RASPUNS ,CE MAI VA TREBUIE CE BANI MAI VRETI ACESTE CECURI NU MAI SINT VALABILE DAR MA INTREB PE VREMEA ACEEA IN 1986 AM DEPUS TREI SALARII PE UN CEC ASTA ERA VALOAREA BANULUI NU SINTEM NOI DE VINA DE EVOLUTIA LEULUI SI DE CELE INTIMPLATE NU ESTE CEVA NORMAL SA PIERZI ATITIA BANI IAR RASPUNSUL DOAMNELOR DE LA GHISEU AU FOST DE-A DREPTUL REVOLTATE DE INTREBAREA MEA CE ESTE DE FACUT PT CA IN TIMISOARA SE PARE CA NU-I INTERESEAZA PE FUNCTIONARI CEC-ULUISA DEA RASPUNSURI
Se pare ca mai sus ti s-a raspuns la alta intrebare.

Din cate am inteles tu ai niste cecuri CU CASTIG IN AUTOTURISME si nu un cec in care ai depus bani pt achizitionarea unui autoturism. E o diferenta de la 5000 lei (cu posibil castig 70000) la 70000lei.

Cred ca cei de la CEC ti-au dat raspunsurile corecte, desi poate intr-un mod nepoliticos. Toti gresim insa, de exemplu nepoliticos e sa scrii mesaje cu LITERE MARI pe un forum, pentru ca sunt foarte greu de citit.

Alte discuții în legătură

Informatii despre vechile cecuri de economii carmen marian carmen marian Buna ziua. Imi poate spune cineva unde ne putem adresa in legatura cu (CECURILE VECHI) ma refer la depozitele de bani care se faceau inainte in romania adica ... (vezi toată discuția)
Cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme tiberiu_nagy tiberiu_nagy am 4 cecuri de acest fel si pe fiecare este depusa suma de 5000 lei ,din anul 1986 stie cineva daca se vor mai recupera acesti bani si ce se poate face . (vezi toată discuția)
Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)