avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme

am 4 cecuri de acest fel din anul 1986 pe care este depusa suma de 5000 lei pe fiecare imi voi mai recupera acesti bani de la stat sau sint pierduti ,daca stie cineva.
Discutia asta este si pe:

www.avocatnet.ro/content/for... >
scuze pentru scrisul cu litere mari ,nu a fost cu o intentie rea -voitoare ,dar nu pot sa cred ca este asa o lipsa de raspunsuri cu toate ca a fost destul de clara intrebarea mea
tiberiu_nagy a scris:

scuze pentru scrisul cu litere mari ,nu a fost cu o intentie rea -voitoare ,dar nu pot sa cred ca este asa o lipsa de raspunsuri cu toate ca a fost destul de clara intrebarea mea

Daca luam in considerare ca cec-urile alea au trecut prin perioada de inflatie galopanta din anii 90-95, probabil ca la sfarsit banii aia nu au mai valorat mare lucru. Apoi s-au aplicat comisioanele de administrare care au depasit mult dobanda si s-a ajuns in scurt timp pe minus.
In viata reala nu e ca in filme, unde nemuritoul pune o bruma de bani la banca in sec. 15 si in sec. 20 e putred de bogat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre vechile cecuri de economii carmen marian carmen marian Buna ziua. Imi poate spune cineva unde ne putem adresa in legatura cu (CECURILE VECHI) ma refer la depozitele de bani care se faceau inainte in romania adica ... (vezi toată discuția)
Cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme tiberiu_nagy tiberiu_nagy am 4 cecuri de acest fel si pe fiecare este depusa suma de 5000 lei ,din anul 1986 stie cineva daca se vor mai recupera acesti bani si ce se poate face . (vezi toată discuția)
Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)