avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... permis de lucru pt Gibraltar
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

permis de lucru pt Gibraltar

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire...incerc sa gasesc informatii referitoare la permisele de lucru pentru Gibraltar. Am gasit ca pentru Living & Working se aplica legea UK, romanii au nevoie de permise de lucru pana in 2011. Dar nu am gasit nici o informatie cu privire la procedura ( pasii ) de obtinere a permisului. Mentionez ca am informatii pt work in U.K...dar am inteles ca procedura este diferita.
Ma puteti ajuta?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 20:41, 13 Martie 2008
cel mai simplu e sa intrebi la ambasada..............:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Anamaria201120 Anamaria201120 Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)
Permis trimis in romania pe motiv ca fost gasit suspendat in tara afr1knu afr1knu Buna ziua..am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta..eu sunt in anglia acum..acum 9 luni de zile pentru puncte in romania mi-au suspendat permisul 30 de zile ... (vezi toată discuția)