sca baloisibaloi 
	    	Avocat

sca baloisibaloi 
	    	Avocat	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

2) La acest moment firma in insolventa nu are nicio creanta fata de furnizor
dar avand in vedere obligativitatea impusa de lege, respectiv de a mentine contractul in derulare si faptul ca am aceasta scrisoare costituita pt contract -daca in aceasta perioada vor aparea creante nascute dupa data deschiderii procedurii, pot cere – fara nicio ingradire din partea adm. judiciar, executarea scrisorii pt aceste creante.
Un alt aspect imi este neclar, respectiv din prev. art 20, alin 1, lit. f , reiese ca una dintre atributiile adm. jud. este “ conducerea integrala, respectiv in parte, a activitatii debitorului..”
 Adrian Stoica, Practician in insolventa
 Adrian Stoica, Practician in insolventa 	
			~ final discuție ~
 dorunicolae	                   

Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoare problema:daca in relatia cu unul din clientii mei care a intrat in insolventa,am o creanta mai mare decat garantia ... (vezi toată discuția)
	                    dorunicolae	                   

Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoare problema:daca in relatia cu unul din clientii mei care a intrat in insolventa,am o creanta mai mare decat garantia ... (vezi toată discuția)

manea 2	                   

m-am inscris la masa credala a debitorului X cu o creanta provenita dintr-un contract garantat cu scrisoare de garantie bancara. Pot acum sa execut SGB si ... (vezi toată discuția)
	                    manea 2	                   

m-am inscris la masa credala a debitorului X cu o creanta provenita dintr-un contract garantat cu scrisoare de garantie bancara. Pot acum sa execut SGB si ... (vezi toată discuția)

aura calin	                   

Buna ziua, 
am nevoie de ajutorul dvs.  - in urmatoarele probleme:                                   
1) noile reglementari in domeniul insolventei( modif. ... (vezi toată discuția)
	                    aura calin	                   

Buna ziua, 
am nevoie de ajutorul dvs.  - in urmatoarele probleme:                                   
1) noile reglementari in domeniul insolventei( modif. ... (vezi toată discuția)